HoroskooppiBlogitTV-ohjelmatReseptitViihdeTietovisatVaihtoautot

Sanan suokaa anteeksi käännös suomi-ranska

 • excusez-moi
  Excusez-moi, vous n'avez pas la parole. Suokaa anteeksi, mutta te ette saa puheenvuoroa. Excusez-moi, ça, c'est un peu trop simple. Suokaa anteeksi, mutta tuo on asioiden liikaa yksinkertaistamista. Excusez-moi, Monsieur le Président, il s'agit d'une question différente. Suokaa anteeksi, arvoisa puhemies, kysymys ei liity tähän.
 • excuses
  Mes excuses de ne pas avoir pu en débattre avec vous. Suokaa anteeksi, että emme voineet puhua tästä asiasta yhdessä.
 • je m'excuse
  Personne n'a répliqué et même la France - je m'excuse Monsieur le Président - la France a refusé, lorsque nous avions demandé des forces de l'OSCE sur la frontière. Kukaan ei reagoinut ja jopa Ranska - suokaa anteeksi arvoisa puheenjohtaja - jopa Ranska kieltäytyi, kun pyysimme rajalle Etyjin joukkoja.
 • pardonm
  Je vous demande bien pardon, mais moi pas. Suokaa anteeksi, mutta tilanne ei todellakaan ole tyydyttävä. Pardonnez-moi si j’exagère un peu, mais j’ai parfois eu l’impression que vous-même et certains de vos collègues aviez une manière vraiment manichéenne de l’interpréter. Suokaa anteeksi, jos hieman liioittelen, mutta sain joskus sellaisen vaikutelman, että te ja jotkut kollegoistanne tulkitsitte sopimusta myönteisesti manikealaisittain.
tv ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja