HoroskooppiViihdeReseptitTV-ohjelmatTietovisatVaihtoautotBlogit

Sanan tavoite käännös suomi-ranska

  • objectifTel doit être l'objectif global. Tämän on oltava yleinen tavoite. Cela pourrait être un objectif - pourquoi pas? Tämä voisi olla tavoite - miksipäs ei? Europe 2020 n'est pas un objectif. Eurooppa 2020 ei ole mikään tavoite.
  • but
    Le seul but du terrorisme est la mort. Terrorismin ainoa tavoite on kuolema. Quel est le but de ces modifications? Mikä on tarkistuksien tavoite? Ceci ne devrait pas être le but de cette stratégie. Talouskasvun ei kuitenkaan pidä olla strategian tavoite.
  • ambition
    C'est une ambition tout à fait remarquable. Tämä on aivan erinomainen tavoite. C'est une ambition que je souhaite vivement partager. Se on tavoite, jota vilpittömästi kannatan. Ce n'est évidemment pas l'ambition française. Tämä ei tietenkään ole Ranskan tavoite.
  • cibleVous ne dites pas comment cette cible sera atteinte. Jätätte sanomatta, miten tämä tavoite saavutetaan. Le Parlement a demandé une valeur cible et une valeur limite de 20 µg/m3 pour les PM2,5. Parlamentti on vaatinut PM2,5-hiukkasten tavoite- ja raja-arvoksi 20 µg/m3. Le Sud-Yorkshire en a été la principale cible - «Objectif 1». Etelä-Yorkshire on kuulunut korkeimman tavoitetason tavoite 1 -alueisiin.
  • prioritéJe crois que c'est la toute première priorité. Tämä on nähdäkseni ensisijainen tavoite. J'espère qu'elle sera une priorité pour chacun d'entre nous. Toivon, että se on meidän kaikkien ensisijainen tavoite. L'éducation doit être une priorité majeure. Koulutuksen on oltava ensisijainen tavoite.

Sanan tavoite määritelmät

  • päämäärä, jonka henkilö yrittää saavuttaa

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja