TietovisatHoroskooppiNauris.fiVaihtoautotBlogitReseptitTV-ohjelmat

Sanan älykäs käännös suomi-ruotsi

 • intelligent
  Låt oss sträva efter en intelligent kompromiss.Etsikäämme älykäs kompromissi. Vi trodde att han var en liberal, seriös och intelligent ledare.Luulimme, että hän olisi liberaali, vakavamielinen, älykäs johtaja. Salmaan var en charmig, karismatisk och mycket intelligent man.Salmaan oli hurmaava, karismaattinen ja hyvin älykäs mies.
 • klok
  Jag tycker att det är en mycket intressant och klok idé.Mielestäni ajatus on erittäin mielenkiintoinen ja älykäs. Jag är inte säker på att jag till 100 procent instämmer i det som sagts. Men det är i varje fall en klok man som talar och troligtvis har han rätt i det han säger.En voi sanoa olevani sataprosenttisesti samaa mieltä siitä, mitä sanottiin, mutta puhuja on joka tapauksessa älykäs mies ja luultavasti oikeassa siinä, mitä hän sanoo. Det sägs att gamla människor ofta är kloka.
 • klyftig
  Hon är inte särskilt klyftig.Vad klyftigt gjort! Det skulle jag aldrig ha kommit att tänka på.
 • smart
  Vi måste se till att smart energi inte förblir en dröm.Meidän on varmistettava, ettei älykäs energia jää pelkäksi haaveeksi. Ordet ”smart” skulle inte kunna vara mer vilseledande eller olämpligt.Termi ”älykäs” ei voisi olla harhaanjohtavampi tai sopimattomampi. Detta är nödvändigt för att förvandla EU till en smart och hållbar ekonomi.Tämä on välttämätöntä, jotta unionista voisi tulla älykäs ja kestävä talous.
 • slug
  Den elegante svärdmästaren DArtagnan och kungens musketörer kämpar mot den sluge kardinal Richelieu för att rädda drottningens rykte.

Sanan älykäs määritelmät

Esimerkit

 • älykäs akkulaturi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja