TV-ohjelmatNauris.fiBlogitVaihtoautotHoroskooppiTietovisatReseptit

Sanan abstrakti käännös suomi-ruotsi

  • abstrakten
    Detta är inte bara något abstrakt utan något som påverkar människors liv.Se ei ole vain abstrakti käsite; se on asia, joka vaikuttaa ihmisten elämään. Själva begreppet är emellertid fortfarande så vitt och abstrakt att det vore bra med vissa förtydliganden.Syrjinnän käsite on kuitenkin niin laaja ja abstrakti, että joitain selvennyksiä voidaan pitää tarpeellisina. Jag säger detta eftersom abstrakt konst finns, även om den ibland kan vara obegriplig.Sanon tämän, koska abstrakti maalaustaide on olemassa, vaikka se joskus onkin käsittämätöntä.
  • djupsinnig
    Tänk att en så djupsinnig idé kan komma från ett litet barn.Filmen bjuder knappast på några mer djupsinniga betraktelser.Han var en dyster och djupsinnig person.
  • svårfattlig
  • teoretisk
    I vitboken tillhandahålls bara en mycket teoretisk definition av tjänster av allmänt intresse och tjänster av allmänt ekonomiskt intresse.Valkoisessa kirjassa annetaan vain hyvin abstrakti määritelmä yleishyödyllisistä palveluista ja yleistä taloudellista etua koskevista palveluista.

Sanan abstrakti määritelmät

Synonyymit

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja