ViihdeTV-ohjelmatHoroskooppiBlogitVaihtoautotTietovisatReseptit

Sanan aiheellinen käännös suomi-ruotsi

  • befogad– Herr Bushill-Matthews! Er oro är befogad, och talmannen har redan skrivit till rådet och kritiserat detta förhållande i bestämda och kraftfulla ordalag.Hyvä jäsen Bushill-Matthews, huolenne on aiheellinen, ja puhemies on jo kirjoittanut neuvostolle ja kritisoinut tätä tilannetta selkeästi ja ankarasti. Det du gjorde var inte befogat.Min ilska är befogad.
  • motiveradDärför är även Jacksons fråga mer än motiverad.Siksi myös rouva Jacksonin kysymys on enemmän kuin aiheellinen. Den ryska ledningens oro över landets territoriella enhetlighet är utan tvivel motiverad.Venäjän johdon huoli maansa alueellisesta yhtenäisyydestä on epäilemättä aiheellinen. Lyssnar man på diskussionerna i utskottet för ekonomi och valutafrågor är det oklart om denna oro är motiverad eller inte.Talous- ja raha-asioiden valiokunnan keskusteluja kuunnellessa ei ole selvää, onko huoli aiheeton vai aiheellinen.
  • rättfärdigadÄven om brunnen visade viss olje- och gaspotential, känner bolaget att det inte är rättfärdigat att fortsätta arbetet på grund av frågetecken kring den kommersiella potentialen.
  • skälig
  • välgrundad

Sanan aiheellinen määritelmät

  • sellainen, jolle on hyvä syy tai aihe

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja