TietovisatViihdeHoroskooppiBlogitVaihtoautotTV-ohjelmatReseptit

Sanan aivan kuin käännös suomi-ruotsi

  • liksom
    Herr talman! Det finns inte någon turkisk del av Cypern liksom det inte heller finns någon grekisk del av Cypern.Arvoisa puhemies, Kyproksessa ei ole turkkilaista osaa aivan kuin siellä ei ole myöskään kreikkalaista osaa. Liksom alla européer måste vi som parlamentsledamöter fråga oss hur denna tragedi kunde inträffa, och om den hade kunnat undvikas.Meillä Euroopan parlamentin jäsenillä, aivan kuin kaikilla muillakin eurooppalaisilla, on oikeus kysyä, miten tämä murhenäytelmä oli mahdollinen ja olisiko se voitu välttää. Liksom tidigare var fallet i Sovjetunionen och Kina, förskaffar detta anspråk USA rätten att själv göra allt det som de inte tillåter andra att göra.Aivan kuin aikaisemmin Neuvostoliitto ja Kiina Yhdysvallat vaatii oikeutta tehdä kaikkea sitä, mitä se ei muille salli.
  • som om
    Det är som om vi anstiftar en sådan.On aivan kuin olisimme itse luomassa sitä. Det är precis som om man talade med en vägg.On aivan kuin puhuisi Siperialle. Det är precis som om EU har blivit OECD.Aivan kuin unionista olisi tullut OECD.

Haussa juuri nyt

tv ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja