VaihtoautotReseptitHoroskooppiViihdeTV-ohjelmatBlogitTietovisat

Sanan arkaluontoinen käännös suomi-ruotsi

  • känsligen
    Det är en känslig fråga, det medger jag.Myönnän, että aihe on arkaluontoinen. Det här är en känslig och viktig fråga.Kyseessä on arkaluontoinen ja tärkeä asia. Herr ordförande! Återigen en känslig punkt.Arvoisa puhemies, tässä on taas arkaluontoinen asia.
  • ömtålig
    Det rör sig under alla omständigheter om en ömtålig fråga som kräver kompetens och klarhet i lagstiftningsarbetet.Tämä on kuitenkin arkaluontoinen kysymys, ja se vaatii asianmukaisia valtuuksia ja lainsäädännön selkeyttä. Försöksdjurens välbefinnande är en viktig och ömtålig fråga som många människor skulle vilja blunda för.Koe-eläinten hyvinvointi on tärkeä ja arkaluontoinen aihe, jota monet ihmiset mielellään välttävät. Situationen i Argentina är verkligen svår och ömtålig: den är svår eftersom alla slags ekonomiska och finansiella mekanismer egentligen är blockerade.Tilanne Argentiinassa on epäilemättä vaikea ja arkaluontoinen, koska kaikki mahdolliset taloudelliset ja rahoitusrakenteet ovat pääosin tukkeutuneet.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja