TietovisatBlogitTV-ohjelmatViihdeReseptitVaihtoautotHoroskooppi

Sanan arvokas käännös suomi-ruotsi

 • värdefullRespekt är en värdefull och nödvändig inställning.Kunnioitus on arvokas ja tarpeellinen suhtautumistapa. För det tredje har dagens debatt varit mycket värdefull.Kolmanneksi tämänpäiväinen keskustelu on ollut erittäin arvokas. Vatten är en knapp och värdefull naturresurs.Vedestä on niukkuutta, ja vesi on arvokas luonnonvara.
 • värdig
  Är det en värdig presentation av det stolta Ungern?Onko se arvokas tapa tuoda esille ylpeää Unkaria? Enligt min uppfattning har dagens debatt utgjort en mycket värdefull och värdig bakgrund till dagens och morgondagens möte i Europeiska rådet.Minusta tämänpäiväinen keskustelu on ollut hyvin arvokas pohjustus Eurooppa-neuvostolle tätä päivää ja huomista varten. Det skedde genom en mycket passande och värdig ceremoni, där både Václav Havel och Jerzy Buzek deltog, och det finns utställningar i Europaparlamentet.Seremonia oli hyvin asianmukainen ja arvokas, ja siihen ottivat osaa presidentti Havel ja puhemies Buzek, ja Euroopan parlamentissa oli näyttelyitä.
 • kär
  Han är kär i henne.Han som du pratade med nyss var min kära bror.
 • kostsam
 • värden
  Det skulle vara en övning som är mödan värd.Se olisi meille arvokas tilaisuus. Systemet för att skydda grundläggande rättigheter måste vara heltäckande, tillgängligt och effektivt användbart, eftersom hela strukturen inte är värd mer än vad EU-medborgarna kan kräva av den.Perusoikeuksien suojelujärjestelmän on oltava kokonaisvaltainen, helposti lähestyttävä ja todella hyödyllinen, koska koko rakenne on arvokas vain, jos EU:n kansalaiset voivat luottaa siihen. Jag talade just med värden för festen.

Sanan arvokas määritelmät

Esimerkit

 • Asunnot ovat aika arvokkaita nykyään.
 • Tämä on minulle arvokas, tällä on tunnearvoa, maksoihan tämä omaisuuksia!
 • Naapurini on arvokas vanha herra.
 • Hänen apunsa osoittautui arvokkaaksi.
 • Se esine on minulle arvokas.

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja