HoroskooppiVaihtoautotTietovisatTV-ohjelmatBlogitViihdeReseptit

Sanan edelleen käännös suomi-ruotsi

 • fortfarande
  Vi är fortfarande intresserade, och inbjudan gäller fortfarande.Olemme edelleen kiinnostuneita, ja kutsu on edelleen voimassa. Våra fiskbestånd är fortfarande små.Kalakantamme ovat edelleen alhaiset. Jag är fortfarande ganska optimistisk.Olen edelleen melko optimistinen.
 • vidare
  Han nämnde sociala aspekter och så vidare.Hän mainitsi sosiaaliset näkökohdat ja niin edelleen. Ett gammalt kommunistiskt system lever där vidare.Siellä on edelleen käytössä vanha kommunistinen järjestelmä. Inga nya kontrakt kan undertecknas, och så vidare.Uusia sopimuksia ei voida allekirjoittaa ja niin edelleen.
 • än
  Kvinnor tjänar nu som förr mindre än män.Naiset saavat edelleen vähemmän palkkaa kuin miehet. Konsekvenserna märks än i dag.Seuraukset voidaan tuntea edelleen. Jag kan inte annat än lämna den vidare till mina kolleger.Voin ainoastaan esittää tämän kysymyksen edelleen kollegoilleni.
 • ännu
  Detta sammanträde är ännu inte avslutat.Tämä tapaaminen on edelleen käynnissä. Det finns ännu tid att göra motstånd.Vastarintaan on edelleen aikaa. Jag vill skydda detta och främja det ännu mer.Haluan suojella tätä ja edistää tätä edelleen.
 • nytt en gemensam ställning.No niin, suhtautuminen on edelleen yhteinen. Vi måste fortsätta slå stora trumman.Meidän on edelleen pidettävä meteliä tästä asiasta. Våra krav står fortfarande dagordningen.Vaatimuksemme ovat edelleen asialistalla.

Sanan edelleen määritelmät

Esimerkit

 • Rovaniemeltä matka jatkuu edelleen pohjoiseen.
 • Asuuko hän edelleen siellä?
 • Schumacher päästi Barrichellon edelleen.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja