TV-ohjelmatViihdeTietovisatBlogitReseptitVaihtoautotHoroskooppi

Sanan edellytys käännös suomi-ruotsi

  • förutsättningen
    Vatten är en förutsättning för mänskligt liv.Vesi on ihmiselämän edellytys. Sammanhållning är en förutsättning för trovärdighet.Johdonmukaisuus on uskottavuuden edellytys. För det tredje: Exportpolitiken. En gemensam försvarspolitik är förutsättning för en exportpolitik, som tar hänsyn till denna politik.Kolmas kohta on vientipolitiikka. Yhteinen eurooppalainen asevarustelupolitiikka on vientipolitiikan edellytys huomioon.
  • villkorettDetta är ett grundläggande villkor.Tämä on perustavanlaatuinen edellytys. Detta är verkligen ett nödvändigt villkor.Tämä todellakin on ehdoton edellytys. Det är ett villkor för fred och framsteg.Se on rauhan ja edistyksen edellytys.
  • betingelseen
  • nödvändig förutsättningenFörsvarsförmåga är en nödvändig förutsättning för en effektiv politik.Puolustusvalmius on välttämätön edellytys tehokkaalle politiikalle. En sund individ är en nödvändig förutsättning för ett sunt samhälle.Terve yksilö on terveen yhteiskunnan ehdoton edellytys. Reform är därför en nödvändig förutsättning - en förutsättning för att förverkliga vår vision av Europa.Uudistus on näin ollen oleellinen edellytys edellytys sille, että voimme toteuttaa visiomme Euroopasta.
  • oeftergivligt villkorettDetta är ett oeftergivligt villkor för att det ska kunna förhandlas med tredjeländer.Tämä on ehdoton edellytys kolmansien maiden kanssa käytäville neuvotteluille. Detta är ett oeftergivligt villkor för att det ska kunna förhandlas med tredjeländer.Tämä on ehdoton edellytys sille, että neuvottelut kolmansien maiden kanssa voidaan käynnistää. Det är ett oeftergivligt villkor för att de på nytt skall komma överens med politiken.Tämä on ehdoton edellytys sille, että heidät saadaan uudelleen kiinnostumaan politiikasta.
  • ofrånkomligt villkorettAvskaffandet av dödsstraffet är ett ofrånkomligt villkor för ett lands anslutning till EU.Kuolemantuomion poistaminen on eräs ehdoton edellytys, jonka kaikkien Euroopan unioniin liittyvien maiden on täytettävä. Det gäller alla områden av EU:s politik, och det är ett ofrånkomligt villkor för de frågor som rör konsumenträttigheterna, skyddet av dessa samt de relaterade säkerhetsfrågorna.Tämä koskee Euroopan politiikan kaikkia aloja, ja se on välttämätön edellytys kuluttajien oikeuksille ja niiden suojelulle sekä niihin liittyvälle turvallisuudelle.

Sanan edellytys määritelmät

  • ehto jonkin tapahtumiselle

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja