HoroskooppiVaihtoautotTV-ohjelmatBlogitTietovisatReseptitViihde

Sanan ei käännös suomi-ruotsi

 • inte
  Jag har inte tid, och jag kan inte stanna.Minulla ei ole aikaa, enkä voi jäädä tänne. Det är inte det att jag inte oroar mig.Ei siksi, ettenkö olisi huolissani. Om inte, varför är den inte längre oroad?Jos komissio ei ole enää huolissaan, miksi ei?
 • ej
  Är det en omröstning med namnupprop eller ej?Oliko se nimenhuutoäänestys vai ei?
 • nejett
  Nej, låt oss inte blanda ihop saker och ting.Ei, meidän ei pidä sekoittaa asioita keskenään. Nej, nej, min inställning är fortfarande densamma.Ei, ei, minun kantani on edelleenkin sama. Nej, eftersom de saknar information.Ei, koska heille ei anneta tietoa.
 • icke
  Lagen är inte icke-bindande, den är tvingande.Oikeus ei ole suositusluontoista, se on pakottavaa. Rekommendationer är icke-bindande.Suositukset ovat osa ei-sitovaa lainsäädäntöä. Detta arbete är inte icke-typiskt, nej tvärtom.Tällainen työ ei ole epätyypillistä, päinvastoin.
 • nepp
 • förbjudenDenna forskning kommer aldrig att beviljas finansiering i ett land där den är förbjuden.Tällaista tutkimusta ei missään vaiheessa rahoiteta niissä maissa, joissa se on kielletty. Tobaken i sig är ingen förbjuden produkt, och ingen här vill att tobaken skall förbjudas.Tupakka ei sinänsä ole kielletty tuote, eikä kukaan täällä toivo sen kieltämistä. Inför WTO försäkrar USA att all vadslagning på Internet är förbjuden där, men det är inte sant.Yhdysvallat väittää WTO:ssa, että kaikki online-vedonlyönti on kiellettyä sen alueella, mutta tämä ei ole totta.
 • förbjudetDet är inte förbjudet att vara anständig.Ei ole kiellettyä toimia nuhteettomasti. Inte ett enda förbjudet vapen har hittats.Yhtäkään kiellettyä asetta ei ole löydetty. Det är inte sant att bly är förbjudet i leksaker.Sekään ei pidä paikkaansa, että lyijy on kielletty leluissa.
 • förbjudet attDet är inte förbjudet att vara anständig.Ei ole kiellettyä toimia nuhteettomasti. Fördraget säger inte att det är förbjudet att åta sig skulder.Perussopimuksessa ei sanota, että on kiellettyä ottaa velat vastuulleen. Direktiven måste följas, men det är inte förbjudet att använda hjärnan.Direktiivejä täytyy noudattaa, mutta järjen käyttö ei ole kielletty.
 • icke
  Lagen är inte icke-bindande, den är tvingande.Oikeus ei ole suositusluontoista, se on pakottavaa. Rekommendationer är icke-bindande.Suositukset ovat osa ei-sitovaa lainsäädäntöä. Detta arbete är inte icke-typiskt, nej tvärtom.Tällainen työ ei ole epätyypillistä, päinvastoin.
 • ingenen
  Vi har ingen aning; vi har inga hemliga agenter.Meillä ei ole käsitystä asiasta, meillä ei ole salaisia agentteja. Ingen nation, ingen grupp och ingen region kan göra det på egen hand.Yksikään valtio, yksikään ryhmittymä, yksikään alue ei selviä niistä yksin. Ingen av dessa synvinklar är korrekt.Yksikään näistä näkemyksistä ei pidä paikkaansa.
 • ingenting
  Det är bättre än ingenting... men i princip ingenting!Tämä on parempi kuin ei mitään... mutta kuitenkin lähes mitätöntä! Detta är enligt min åsikt ingenting alls.Mielestäni se ei ole yhtään mitään. Men oroa er inte, det betyder ingenting.Älkää olko huolissanne, sillä ei ole merkitystä.
 • misslyckasEuropeiska unionen får inte misslyckas.Euroopan unioni ei saa epäonnistua. Låt mig alltså säga att detta kommer att misslyckas!Antakaa minun siis sanoa, että tämä ei onnistu! De har misslyckats och de kommer alltid att misslyckas.Siinä ei ole onnistuttu eikä tulla onnistumaan.
 • svika
  Dessa förväntningar får vi inte svika.Meidän ei pitäisi pettää näitä odotuksia. Jag hoppas att EU inte kommer att svika dem.Toivon, että EU ei petä heitä. Europaparlamentet får inte svika i denna fråga.Tässä asiassa Euroopan parlamentti ei saa epäonnistua.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja