VaihtoautotTV-ohjelmatTietovisatHoroskooppiReseptitViihdeBlogit

Sanan enemmän käännös suomi-ruotsi

 • mer
  Mer Europa betyder även mer pengar.Enemmän Eurooppaa tarkoittaa myös enemmän rahaa. Mer Europa innebär mer säkerhet, men även mer frihet.Enemmän Eurooppaa tarkoittaa enemmän turvallisuutta, mutta myös enemmän vapautta. Vi kan göra mer och vi måste göra mer.On mahdollista tehdä vielä enemmän ja enemmän on myös tehtävä.
 • fler
  Ju fler undantag desto fler bedrägerier.Mitä enemmän on vapautuksia, sitä enemmän on petosta. Det finns fler ledamöter, men inte fler utskott.Parlamentissa on enemmän jäseniä, muttei enempää valiokuntia. Det behövs fler interna reformer.Tarvitsemme enemmän sisäisiä uudistuksia.
 • flera
  Vi måste koncentrera oss mer på flera mål.Meidän on keskityttävä enemmän useisiin tavoitteisiin. Huruvida det finns flera länder är en annan fråga.Onko kansakuntia enemmän - se onkin jo eri kysymys. De gamla staterna får mer, och de nya flera gånger mindre.Vanhat jäsenvaltiot saavat enemmän, ja uudet monta kertaa vähemmän.
 • mer {f}
 • mer, mera
 • mera
  Nej, vi måste göra mer än så, och vi kan också göra mera.Ei, meidän pitää tehdä enemmän ja me myös voimme tehdä enemmän. Vi skulle behöva mycket mera flexibilitet.Joustavuutta tarvitaan paljon enemmän. Jag kan bara rekommendera dig att våga mera, delegera mera.Voin vain suositella teitä toimimaan rohkeammin ja delegoimaan enemmän.

Sanan enemmän määritelmät

Katso myös

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja