HoroskooppiViihdeVaihtoautotTV-ohjelmatBlogitReseptitTietovisat

Sanan enemmän käännös suomi-ruotsi

 • mer
  Mer Europa innebär mer säkerhet, men även mer frihet.Enemmän Eurooppaa tarkoittaa enemmän turvallisuutta, mutta myös enemmän vapautta. Mer Europa betyder även mer pengar.Enemmän Eurooppaa tarkoittaa myös enemmän rahaa. Mer Europa innebär mer demokrati och ökat deltagande.Enemmän Eurooppaa tarkoittaa enemmän demokratiaa ja enemmän osallistumista.
 • fler
  Ju fler undantag desto fler bedrägerier.Mitä enemmän on vapautuksia, sitä enemmän on petosta. Det finns ett estniskt talesätt - ju fler språk desto fler liv.Virolaisen sananlaskun mukaan mitä enemmän on kieliä, sitä enemmän on elämää. Det finns fler ledamöter, men inte fler utskott.Parlamentissa on enemmän jäseniä, muttei enempää valiokuntia.
 • flera
  Vi måste koncentrera oss mer på flera mål.Meidän on keskityttävä enemmän useisiin tavoitteisiin. Huruvida det finns flera länder är en annan fråga.Onko kansakuntia enemmän - se onkin jo eri kysymys. De gamla staterna får mer, och de nya flera gånger mindre.Vanhat jäsenvaltiot saavat enemmän, ja uudet monta kertaa vähemmän.
 • mer {f}
 • mer, mera
 • mera
  Jag kan bara rekommendera dig att våga mera, delegera mera.Voin vain suositella teitä toimimaan rohkeammin ja delegoimaan enemmän. Nej, vi måste göra mer än så, och vi kan också göra mera.Ei, meidän pitää tehdä enemmän ja me myös voimme tehdä enemmän. Mera stat och mindre marknad eller mer marknad och mindre stat?Enemmän valtiota ja vähemmän kauppaa, vai enemmän kauppaa ja vähemmän valtiota?

Sanan enemmän määritelmät

Katso myös

Haussa juuri nyt

tv ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja