ViihdeTietovisatHoroskooppiTV-ohjelmatBlogitReseptitVaihtoautot

Sanan ensin käännös suomi-ruotsi

  • först
    Först en fördjupning och först därefter en utvidgning.Ensin on syvennettävä ja vasta sitten laajennettava. Först och främst årsrapporten för 1999.Puhun ensin EKP:n vuosikertomuksesta 1999. Först bombar man och sedan bygger man upp.Ensin pommitetaan ja sitten paikataan jälkiä.
  • i förstoneDet är faktiskt vanligare än man i förstone kan tro.Skulle gissa att många strokepatienter i förstone tas för att vara berusade.Han hade en långsam och lite otydlig utstrålning som var svår att likna vid det man i förstone förknippar med bilden av en polisman.
  • till en börjanTill en början handlade det bara om Spanien.Ensin oli kyse vain Espanjasta. Till en början fick jag inte tillräckligt stöd i den här frågan från tillsynsmyndigheterna på kärnkraftsområdet.Ydinturvallisuusviranomaiset eivät ensin tukeneet riittävästi tätä näkökohtaa. Jag vet att parlamentet till en början ansåg att 13, 8 millioner ecu inte skulle räcka till för ett så viktigt program.Tiedän, että parlamentti oli ensin sitä mieltä, että 13, 8 miljoonaa ecua ei riittäisi näin tärkeään ohjelmaan.

Sanan ensin määritelmät

Esimerkit

  • Osatakseen laittaa sanoja nettisanakirjaan on ensin luettava ohjeet - ja silti homma voi mennä jotenkin pieleen.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja