ReseptitTietovisatBlogitHoroskooppiViihdeVaihtoautotTV-ohjelmat

Sanan erilainen käännös suomi-ruotsi

 • olik
  Situationen i Italien är mycket olik den som skildras här.Italian tilanne on hyvin erilainen kuin millaiseksi se on kuvattu. I dag är nämligen demokrati inte allas rätt att vara jämlik, det är allas lika rätt att vara olik.Sillä tänään demokratia ei tarkoita kaikkien tasa-arvoa, se tarkoittaa kaikkien oikeutta olla erilainen. Bara för att ge er en anledning till eftertanke: Kommissionen är en institution som är mycket olik vår, men den lyckas ändå fungera med två arbetsspråk.Seuraavassa on ajattelemisen aihetta: komissio on hyvin erilainen toimielin kuin parlamentti, mutta se pystyy toimimaan kahdella kielellä.
 • annorlunda
  Den här gången blir det annorlunda, mycket annorlunda.Tällä kertaa siitä tulee erilainen, hyvin erilainen. Vi har en något annorlunda kultur och en mycket annorlunda historia.Kulttuurimme on hieman erilainen ja historiamme hyvin erilainen. Verkligheten ser lite annorlunda ut.Todellisuus on hieman erilainen.
 • avvikandeJag hyser därför en avvikande uppfattning.Tämän vuoksi näkemykseni on erilainen. Europeiska unionen skiljer sig, är avvikande och måste fortsätta vara det.Euroopan unioni on erilainen, ja se poikkeaa Yhdysvalloista, ja niin sen on tehtävä myös jatkossa. Ni tycks emellertid ha en klart avvikande åsikt om de små och medelstora företagens betydelse och hur de bäst kan stödjas.Arvoisa komission jäsen, teillä vaikuttaa kuitenkin olevan aivan erilainen näkemys pk-yritysten asemasta ja parhaista tavoista tukea niitä.
 • different
 • diverseHär finns diverse frågor i olika kategorier.Alltifrån linjaler och termometrar till omvandlare för diverse enheter
 • olikartadDessa förslag syftar närmast till att harmonisera lagstiftningen, eftersom vi inom straffrätten, i fråga om de beskrivna gärningarna, har en fullkomligt olikartad situation.Nämä ehdotukset tähtäävät ensinnäkin oikeudenkäytön yhdenmukaistamiseen, sillä tilanne rikosoikeuden alueella edellä kuvattujen rikosten osalta on täysin erilainen eri maissa. Vi måste förstå att denna politiska dialog måste ta hänsyn till den mycket olikartade politiska situationen i vart och ett av de fem länderna.Meidän on huomattava, että tässä poliittisessa vuoropuhelussa on otettava huomioon kaikkien viiden maan hyvin erilainen poliittinen tilanne.

Sanan erilainen määritelmät

 • sellainen, joka poikkeaa muista; toisista eroava, erikoinen
 • yleensä monikossa) kaikenlaisia, kaikenmoisia, useita, monenlaisia

Synonyymit

Esimerkit

 • Mänty ja kuusi ovat erilaisia havupuita.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja