TietovisatBlogitHoroskooppiNauris.fiVaihtoautotReseptitTV-ohjelmat

Sanan erityinen käännös suomi-ruotsi

  • särskild
    Det har en särskild social roll.Sillä on erityinen yhteiskunnallinen tehtävä. Jag har fortfarande en särskild farhåga.Minulla on vielä yksi erityinen huolenaihe. Det är en särskild plats för många människor.Se on monille ihmisille erityinen paikka.
  • speciell
    Det var en mycket speciell händelse.Se oli hyvin erityinen tapahtuma. Detta är en mycket speciell situation.Kyseessä on hyvin erityinen tilanne. Hälsovård är när allt kommer omkring en speciell sektor som kräver en speciell strategi.Terveydenhuolto on nimittäin aivan erityinen ala, joka edellyttää erityistä lähestymistapaa.
  • specifik
    Per energikälla kan då en specifik nationell politik föras.Silloin erityinen kansallinen politiikka on mahdollista energialähteittäin. För att ett val ska få en sådan specifik och positiv roll måste vissa villkor uppfyllas.Tiettyjen edellytysten on täytyttävä, jotta vaaleilla voi olla niin erityinen ja myönteinen tehtävä. Språket spelar naturligtvis en specifik roll i denna process men är ingen avgörande faktor.Kielellä on tietenkin erityinen tehtävä tässä prosessissa, mutta se ei ole ratkaiseva tekijä.

Sanan erityinen määritelmät

Katso myös

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2020 Ilmainen Sanakirja