HoroskooppiNauris.fiTietovisatTV-ohjelmatBlogitReseptitVaihtoautot

Sanan eteenpäin käännös suomi-ruotsi

  • framåt
    Det är både ett viktigt och stort steg framåt och ännu ett litet steg framåt.Se on sekä merkittävä ja suuri askel eteenpäin että myös pieni askel eteenpäin. Att vara en väg är att gå framåt.Tienä oleminen tarkoittaa liikkumista eteenpäin. Europa går visserligen inte framåt med jättekliv, men varje steg framåt är ett bra steg, och jag tror att vi här går framåt.Eurooppa ei tosin etene valtavin harppauksin, mutta jokainen askel eteenpäin on hyvä askel, ja uskon, että menemme eteenpäin.
  • hädanefter
    Denna fråga kommer hädanefter att diskuteras inom EU.Tämä asia on keskustelun aiheena Euroopan unionissa tästä eteenpäin. Jag anser att debatten hädanefter behöver inriktas på att anpassa Lissabonstrategin till den förvirrade tid vi lever i.Uskon, että tästä eteenpäin keskustelussa on keskityttävä Lissabonin strategian hyväksymiseen tänä sekavana aikana. Hädanefter är Bulgarien och Rumänien två olika fall som vi måste ta ställning till separat utifrån ländernas meriter.Tästä eteenpäin Bulgariaa ja Romaniaa on käsiteltävä ja arvioitava erikseen kummankin omien ansioiden mukaisesti.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja