ReseptitBlogitHoroskooppiViihdeTV-ohjelmatVaihtoautotTietovisat

Sanan haitallinen käännös suomi-ruotsi

 • skadlig
  Detta är en onödig och skadlig åtgärd.Tämä on tarpeeton ja haitallinen toimenpide. Många gånger talar vi om kvalitet enbart i termer av att en produkt inte får vara skadlig för hälsan.Kun puhumme laadusta, ajattelemme usein vain, että tuote ei saa olla terveydelle haitallinen. Höga koldioxid- och metangasutsläpp har en skadlig inverkan på miljön och måste därför minskas.Liiallisilla hiilidioksidi- ja metaanipäästöillä on haitallinen vaikutus ympäristöön, ja sen takia niitä on vähennettävä.
 • menlig
  Det är förbjudet att tala i telefon i bilen om det har en menlig inverkan på framförandet av fordonet.
 • förarglig
  Hon hade en förarglig miss vid målgången då hon berörde målflaggan och tvingades till en straffrunda.En förarglig miss från min sida, eftersom jag råkade insjukna och hade annat att tänka på.
 • fördärvlig
 • harmlig
 • kontraproduktivt
  Den nationella valutans fasta koppling till US-dollarn var säkert ett annat kontraproduktivt drag.Kansallisen valuutan sitominen Yhdysvaltain dollariin oli mahdollisesti myös haitallinen toimi. Mot den bakgrunden är till exempel ett ramdirektiv om markskydd kontraproduktivt och ger inte önskat resultat.Esimerkiksi tätä taustaa vasten maaperän suojelua koskeva EU:n puitedirektiivi on haitallinen, eikä sillä saada aikaan toivottuja tuloksia.

Sanan haitallinen määritelmät

Esimerkit

 • haitalliset päästöt

Katso myös

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja