HoroskooppiTV-ohjelmatViihdeTietovisatReseptitVaihtoautotBlogit

Sanan hanke käännös suomi-ruotsi

  • projektett
    Europa är ett socialt projekt i dag.Eurooppa on nykyään sosiaalinen hanke. Det måste vara ett gemensamt europeiskt projekt.Tämän on oltava yhteiseurooppalainen hanke. Projektet är av avgörande betydelse.Tämä hanke on ensiarvoisen tärkeä.
  • företagett
    Den verkar vara mer lämplig för större företag.Hanke näyttää sopivan paremmin suurille yrityksille. Det finns andra exempel, och detta är ett mycket viktigt företag.Muitakin tällaisia esimerkkejä on, ja tämä on erittäin tärkeä hanke. Rådet vill ändå betona att Nord Stream-projektet är ett privat företag.Neuvosto haluaa kuitenkin korostaa, että pohjoista kaasuputkea koskeva hanke on yksityinen hanke.
  • vågstyckeettDet gradvisa förfarande som diskuteras i punkt 4 är rätt och slätt ett riskfyllt institutionellt vågstycke, som säkert kommer att sluta i institutionella tårar, om ni ursäktar min ordlek.Mietinnön 4 kohdassa tarkasteltu asteittainen prosessi on riskialtis institutionaalinen hanke, aivan yksinkertaisesti, ja johtaa varmasti institutionaalisiin kyyneliin, jos sallitte sanaleikin.

Sanan hanke määritelmät

Esimerkit

  • Wikisanakirja on hanke sanakirjan tekemiseksi.

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja