TietovisatBlogitHoroskooppiTV-ohjelmatVaihtoautotReseptitViihde

Sanan helppo käännös suomi-ruotsi

  • lätt
    Det kommer inte att bli lätt, ingenting kommer att vara lätt.Prosessi ei ole helppo, mikään ei ole helppoa. Det är också lätt att förklara varför.On myös helppo selittää, mistä se johtuu. Detta är inte ett lätt tillfälle.Tämä ei ole mikään helppo tilanne.
  • ändamålsenlig
  • enkel
    Det är ingen enkel fråga, och ingen borde heller påstå det.Se ei ole helppo aihe, eikä kenenkään pitäisi väittää sen olevan helppo. Kommissionens uppgift är inte enkel.Komission tehtävä ei ole helppo. Detta var en mycket enkel omröstning.kirjallinen. - (EN) Tämä oli hyvin helppo äänestys.
  • lättfotad
  • lättsam
  • lättvindigLättvindig strävan efter vinstmaximering och globaliseringen kan inte berättiga ekonomisk och social tragedi för de svagaste länkarna i verksamhetskedjan.Mahdollisimman suuren voiton helppo tavoittelu ja globalisaation ilmiö eivät voi oikeuttaa yritysketjun heikoimpien linkkien taloudellista ja yhteiskunnallista tragediaa.

Sanan helppo määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja