ViihdeReseptitBlogitTietovisatTV-ohjelmatHoroskooppiVaihtoautot

Sanan historia käännös suomi-ruotsi

  • historiaen
    Deras historia är även vår historia.Heidän historiansa on myös meidän historiaamme. Vår historia är även er historia.Meidän historiamme on myös teidän historiaanne. Vi ska komma ihåg vår historia.Historia on syytä pitää mielessä.
  • historikenJag är själv historiker och vet hur farligt det är när alltför mycket historia är inblandad i politiken.Olen itse historiantutkija, ja tiedän, miten vaarallista on ujuttaa politiikkaan liikaa historiaa. Vi är med andra ord historieskapare, inte historiker.Olemme toisin sanoen historian tekijöitä emmekä historioitsijoita. Låt oss överlämna det till historiker att avgöra hur vår historia egentligen ska tolkas, eftersom vi vet att objektivitet är omöjlig.Annetaan historioitsijoiden päättää, miten historiaamme tarkalleen ottaen pitäisi tulkista, kun tiedetään, että objektiivisuus on mahdotonta.
  • bakgrundenVi respekterar dess kultur, bakgrund, historia, religion.Me kunnioitamme sen kulttuuria, sen menneisyyttä, sen historiaa, sen uskontoa. Vill de verkligen, mot bakgrund av sin historia, att det uppstår ett förenat Somalia igen?Haluavatko ne historiansa valossa tosiaan, että jälleen syntyy yhdistynyt Somalia? När vi känner till vår bakgrund och historia kommer vi också att kunna bygga en hållbar framtid.Kun me tunnemme taustamme ja historiamme, silloin me voimme myös kestävästi rakentaa tulevaisuutta.
  • berättelseen
    Har du läst hennes berättelse om resan?
  • forna historia
  • länge sedanMedborgarna i f.d. Jugoslavien har rätt att känna till sin historia som var nutid för inte så länge sedan.Entisen Jugoslavian kansalaisilla on oikeus tuntea lähihistoriansa. Jag kommer från ett land som för inte så länge sedan led av hungersnöd, där befolkningen i dag borde vara över 20 miljoner.Olen kotoisin maasta, jossa on lähihistoriassa koettu nälänhätää ja jonka väkiluvun pitäisi nykyään olla yli 20 miljoonaa.

Sanan historia määritelmät

Katso myös

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja