ReseptitVaihtoautotTV-ohjelmatBlogitViihdeTietovisatHoroskooppi

Sanan huoli käännös suomi-ruotsi

 • bekymmerettDetta är med andra ett bekymmer av allmän politisk art.Tämä on siis yleisluonteinen poliittinen huoli. Det är kanske snarare beslutsfattarens bekymmer som saknar grund.Se on ehkä enemmänkin katteeton päätöksentekijän huoli. Jag har bara ett litet bekymmer kvar som jag beklagar: vi kanske kunde ha gjort mer i fråga om kontrakt.Minulle jä vain yksi huoli ja pahoittelun aihe: olisimme kenties voineet saada enemmän aikaan sopimusten osalta.
 • oroen
  Detta är en verklig och konstant källa till oro för invånarna i EU.Tämä on aito ja jatkuva huoli EU:n kansalaisille. Det är mycket oroande och denna oro är välgrundad.Tämä on huolestuttavaa ja asian aiheuttama huoli täysin perusteltua. I ert betänkande uttrycks en oro över åtgärden avseende smartkort.Mietinnössänne ilmaistaan huoli älykorttitoimesta.
 • ängslanen
  Marknaden är så instabil nu, och det finns så mycket ängslan.
 • angelägenhetenDetta är för närvarande en angelägenhet för en annan avdelning.Se on toistaiseksi toisen osaston huoli. Programmets första genomförandeår visar att denna angelägenhet har konkretiserats.Ohjelman ensimmäinen toteuttamisvuosi osoittaa, että tämä huoli on nyt konkretisoitunut. Jag skulle vilja påstå att utifrån denna synvinkel är det här en legitim angelägenhet och att den valda ordalydelsen är fullständigt resonabel.Sanoisin, että tältä näkökannalta katsottuna tuo huoli on täysin oikeutettu ja että valittu sanamuoto on täysin kohtuullinen.
 • bävanen
 • farhågaenJag anser att man måste ta denna farhåga, som en del av medlemsstaterna och faktiskt också kommissionen redan har lyft fram, i beaktande.Katson, että tämä huoli, jonka myös osa jäsenvaltioista ja varsinkin komissio ovat esittäneet, on otettava lukuun. Det finns en verklig farhåga här, inte bara vad gäller den lokala ekonomin i South Wales utan också, skulle jag fömoda, vad gäller Europeiska unionen som helhet.Huoli on erittäin todellista, ei ainoastaan paikallisen talouden osalta Etelä-Walesissa, mutta - väittäisin myös - koko Euroopan unionin osalta. Det finns också, enligt mitt sätt att se det, en mycket allvarlig farhåga, som har uttryckts för mig av National Hereditary Breast Cancer Helpline, vilken ligger i min valkrets.Mielestäni siihen liittyy myös erittäin syvä huoli, jonka omassa vaalipiirissäni toimiva kansallinen rintasyöpäyhdistyksen palvelulinja on tuonut tietooni.
 • omsorgenVår omsorg om den personliga integriteten och de medborgerliga rättigheterna får inte utnyttjas för att rättfärdiga blockering av effektiva åtgärder.Huoli yksityisyydestä ja kansalaisten oikeuksista ei saisi olla perusteena tehokkaan toiminnan estämiselle. Jag kan inte riktigt få ihop er omsorg om kvinnorna med vad som händer i Portugal, där åtal har väckts mot några kvinnor för att de genomgått aborter.Mielestäni naisista tuntemanne huoli ei oikein sovi yhteen sen kanssa, että Portugalissa joitakin naisia vainotaan abortin tekemisen vuoksi. Jag vädjar till alla er som drivs av äkta omsorg om rättvisa att undvika falska jämförelser och ogrundade generaliseringar.Vetoan kaikkiin niihin teistä, joita motivoi todellinen huoli oikeudesta, jotta välttäisimme väärät vertailut ja perusteettomat yleistykset.
 • omtanke
 • sorgen
  Han känner fortfarande stark sorg efter hustruns död.

Sanan huoli määritelmät

Esimerkit

 • Huoleton kuin taivaan lintu, mutta taustalla huoli tulevaisuudesta.
 • Taloudelliset huolet painavat ihmisten mieltä.
 • Huolten vuoksi olen viettänyt unettomia öitä.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja