TV-ohjelmatHoroskooppiVaihtoautotReseptitBlogitTietovisatViihde

Sanan huolto käännös suomi-ruotsi

 • serviceen
  Vår huvudprioritet är att öka konkurrensen på eftermarknaden, för reparationer och service, där det knappt förekommer någon konkurrens.Ensisijainen tavoitteemme on lisätä kilpailua jälkimarkkinoilla - korjaus ja huolto - joilla sitä on vähiten? I grönboken 1993 om garantier och serviceåtaganden så yrkade detta parlament på att kommissionen skulle lägga fram ett förslag till direktiv.Vuoden 1993 takuita ja huolto- ja varaosapalvelua koskevassa vihreässä kirjassa tämä parlamentti pyysi komissiota laatimaan ehdotuksen direktiiviksi. En fordonstillverkare som ger kunden en fordonsgaranti har rätt att kräva att kunden följer tillverkarens serviceinstruktioner.Jos ajoneuvon valmistaja antaa asiakkaalle ajoneuvosta takuun, sillä on oikeus vaatia asiakkaalta, että huolto tehdään sen erityisten ohjeiden mukaisesti.
 • underhållett
  Vägbyggande och underhåll är inte de enda kostnaderna.Teiden rakentaminen ja huolto eivät ole ainoita kustannustekijöitä. Det kan vara mycket lockande att skära ned på utbildning, underhåll eller personal, och det i sin tur utgör ett hot mot säkerheten.Yhtiöillä on suuri kiusaus alentaa koulutus-, huolto- tai henkilöstökustannuksia, jolloin turvallisuus vaarantuu. Det finns också ett före detta statligt bolag i Irland som nu är privatägt och som servar och underhåller flygplan.Irlannissa toimii myös eräs vanha valtion yritys, joka on nyt yksityisomistuksessa ja joka tarjoaa lentoyhtiöille huolto- ja ylläpitopalveluja.
 • värden
  Jag talade just med värden för festen.Sverige var värd för fotbolls-VM.Parasiten behöver en värd/organism/ för att överleva.
 • vårdnad

Sanan huolto määritelmät

Esimerkit

 • Autoni kaipaa huoltoa.
 • tilata huolto paikalle

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja