TV-ohjelmatBlogitTietovisatNauris.fiReseptitVaihtoautotHoroskooppi

Sanan hyödyke käännös suomi-ruotsi

  • användbar
  • förnödenhet
    Informationen är ingen vanlig förnödenhet.Tieto ei ole tavallinen hyödyke.
  • handelsvaraen
    Socker kan i ökande utsträckning bli en strategisk handelsvara.Sokerista voi tulla entistä strategisempi hyödyke. Energi är inte vilken handelsvara som helst, utan det handlar om en gemensam tillgång för mänskligheten.Energia ei ole mikä tahansa hyödyke: se on ihmiskunnan yhteinen voimavara. Narkotika är en handelsvara, och man handlar med denna på den öppna marknaden i våra byar och städer.Huumausaineet ovat hyödyke, ja niillä käydään avointa kauppaa kaupungeissamme.
  • nyttighet
    Kommunikation är en offentlig nyttighet.Viestintä on julkinen hyödyke. Radiospektrum är en bristvara och en kollektiv nyttighet som vi måste försöka utnyttja på ett mycket mer effektivt sätt.Radiotaajuudet ovat niukka luonnonvara ja julkinen hyödyke, jonka osalta meidän pitää pyrkiä myös nykyistä huomattavasti tehokkaampaan käyttöön. Det är rätt att påpeka att de marina biologiska resurserna är en gemensam kollektiv nyttighet och att sådana rättigheter inte bör uppfattas som äganderätter.On oikein korostaa, että meren biologiset luonnonvarat ovat yhteinen julkinen hyödyke ja että tällaisia oikeuksia ei pitäisi tulkita omistusoikeuksiksi.

Sanan hyödyke määritelmät

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja