TV-ohjelmatVaihtoautotBlogitHoroskooppiViihdeReseptitTietovisat

Sanan hyväksytty käännös suomi-ruotsi

 • accepteraden
  Jag tror inte att det är en allmänt accepterad hållning.En usko, että tätä kantaa on yleisesti hyväksytty. För det andra var inte de finansiella bestämmelserna accepterade som princip.Toiseksi, varainhoitoasetuksia ei periaatteellisesti hyväksytty. Den är dessutom även accepterad som ett viktigt och verkningsfullt instrument.Se on lisäksi hyväksytty tärkeäksi ja tehokkaaksi välineeksi.
 • accepteratett
  Det är accepterat och kommer att vinna förståelse.Se on hyväksytty ja se ymmärretään. Ingen begäran har accepterats sedan 1994.Yhtään pyyntöä ei ole hyväksytty vuoden 1994 jälkeen. Varför har så många undantag accepterats?Miksi on hyväksytty niin monia poikkeuksia?
 • godkänd
  Jag är besviken över att det inte godkändes.Olen pettynyt, että tätä ei hyväksytty. I vilket fall som helst godkändes inte ändringsförslaget.Oli miten oli, tarkistusta ei hyväksytty. Det är alltså den saken som godkändes.Tämä on ensimmäinen tarkistusryhmä, joka on hyväksytty.
 • objektivett
 • saklig

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja