ViihdeTV-ohjelmatTietovisatBlogitHoroskooppiVaihtoautotReseptit

Sanan hyväntahtoinen käännös suomi-ruotsi

 • benägen
  Tror man att en bostadsaffär kommer att gå med vinst är du mer benägen att betala ett högre pris.I nuläget är jag mer benägen att fly än att kämpa.Hela texten skannad och digitaliserad efter benäget medgivande av innehavarna av upphovsrätten till verket.
 • eftergiven
 • överseende
  Det du gjorde var fel men jag ska ha överseende med det den här gången, så att du slipper få en prick i registret. Men nästa gång har du kanske inte lika mycket tur, tänk på det.
 • svag
  Eleverna är tämligen svaga; de måste träna oftare!Hon är tämligen svag; det krävs kanske inte mer än ett dödsfall för att hon skall bryta ihop.Du får endast dricka svag sprit.
 • tillåtande
 • välvillig
  Ja, jag har varit välvillig och jag vill inte låta detta bli ett prejudikat, för man får inte ställa andra följdfrågor.Kyllä, olen ollut hyväntahtoinen enkä halua muodostaa ennakkotapausta, sillä kysymyksiä ei voi esittää enempää kuin yhden. Hamas är inte en välvillig medeltida kung, det är en terrororganisation som till stor del är ansvarig för situationen i Gaza.Hamas ei ole hyväntahtoinen keskiaikainen kuningas, vaan terroristijärjestö, jolla on suuri vastuu Gazan tilanteesta. EU får inte uppträda som en välvillig farbror som kortsiktigt lämnar ut stora fickpengar men som underlåter att ta reda på hur pengarna används.Se ei saa käyttäytyä kuin hyväntahtoinen sukulaissetä, joka jakelee lyhytnäköisesti kaksin käsin taskurahaa saamatta tietoa siitä, mihin rahat käytetään.

Sanan hyväntahtoinen määritelmät

Synonyymit

tv ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja