VaihtoautotViihdeTV-ohjelmatTietovisatReseptitBlogitHoroskooppi

Sanan ihminen käännös suomi-ruotsi

 • människaen
  Bästa vänner! En lidande människa är en människa var hon än bor.Hyvät ystävät! Kärsivä ihminen on kärsivä ihminen, missä hän sitten asuukin. Händelsen förändrade min syn på allting, men jag vet att en god människa är en levande människa.Tuo tapahtuma muutti koko elämäni, mutta silti tiesin, että paras ihminen on elävä ihminen. Den andra frågan är: ”Människan går före, men vad är en människa?”Toinen kysymys on seuraava: "Ihminen on asetettava etusijalle, mutta mikä on ihminen?"
 • enen
  Så är verkligen inte fallet med Max!Max ei epäilemättä ole sellainen ihminen! Herr talman! En stolt man vill leka Gud.Arvoisa puhemies, ylpeä ihminen haluaa leikkiä jumalaa. Hur kan man ta något som inte är ens eget?Kuinka ihminen voi viedä jotain sellaista, joka ei kuulu hänelle?
 • manen
  Herr ordförande! Man blir aldrig fullärd!Arvoisa puhemies, ihminen oppii aina jotain uutta! Hur kan man ta något som inte är ens eget?Kuinka ihminen voi viedä jotain sellaista, joka ei kuulu hänelle? Herr talman! En stolt man vill leka Gud.Arvoisa puhemies, ylpeä ihminen haluaa leikkiä jumalaa.
 • mänskaen
 • personen
  En bomb hade installerats i en bil. En person har dött.Autoon oli laitettu pommi. Yksi ihminen sai surmansa. Varje dag dör eller skadas en person.Joka päivä ainakin yksi ihminen kuolee tai loukkaantuu. Den serverar det som denna person vill ha.Se tarjoaa ravintoa, jota ihminen haluaa.
 • själen

Katso myös

tv ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja