HoroskooppiVaihtoautotReseptitTV-ohjelmatViihdeBlogitTietovisat

Sanan ilmeisesti käännös suomi-ruotsi

 • uppenbarligen
  Somliga har faktiskt uppenbarligen försvunnit.Muutamat ovat ilmeisesti tosiaan poistuneet. Uppenbarligen finns det inget annat alternativ.Muuta vaihtoehtoa ei ilmeisesti ole. Denna punkt har uppenbarligen retts ut.Tämä asia on ilmeisesti selvitetty.
 • tydligen
  Tydligen antas det bara helt enkelt.Niin ilmeisesti vain oletetaan olevan. Men detta är tydligen inte tillräckligt.Kuitenkaan tämä ei ole ilmeisesti riitä. Det var tydligen kanalerna som förväxlades.Ilmeisesti kanavat vaihtuivat.
 • bevisligen
  Den video som bevisligen hade spelats in på restaurangen spelades t.ex. inte upp. Den visade tydligt vem som hade blivit attackerad och att förövarna inte var de två bloggarna utan andra personer.Oikeudenkäynnissä ei esimerkiksi näytetty ravintolassa ilmeisesti kuvattua videoleikettä, josta käy selvästi ilmi, ketä vastaan hyökättiin ja että bloginpitäjät eivät olleet hyökkääjinä.
 • förment
  en förment medgärningsmandet förmenta hotetvårt förmenta demokratiska statsorgan
 • synbarligen
  Medlemsstaterna måste sätta i gång strukturreformer, vilket de synbarligen ännu inte har gjort.Niiden on käynnistettävä rakenneuudistukset, mitä ne eivät ilmeisesti ole vielä tehneet. Synbarligen handlar det här om ett supertekniskt ämne, både höghastighetstågens och de konventionella järnvägssystemens driftskompatibilitet.Käsittelemme täällä ilmeisesti hyvin teknistä aihetta, sekä suurten nopeuksien rautatiejärjestelmän että tavanomaisen rautatiejärjestelmän yhteentoimivuutta. Det är även det enda svaret på de synbarligen motstridiga men lika viktiga behoven att bevara vår miljö och höja vår livskvalitet.Se on ainoa vastaus myös ilmeisesti vastakkaiseen mutta yhtä tärkeään tarpeeseen suojella ympäristöämme ja parantaa elämänlaatuamme.
 • uppenbart
  Helt uppenbart är detta inte slutet på historien.Kysymys ei kuitenkaan ole ilmeisesti loppuunkäsitelty. Det är uppenbart att vi befinner oss i ett skede då mycket händer.Olemme ilmeisesti vaiheessa, jossa tapahtuu paljon. En civil tjänsteman – som uppenbart tjänade vissa intressen – vidarebefordrade inte direktivet.Joku virkamies, joka ilmeisesti toimi tiettyjen ryhmien hyödyksi, jätti sen välittämättä eteenpäin.
 • visstett
  Vi har visst en ordningsfråga.Ilmeisesti vuorossa on työjärjestyspuheenvuoro. Visst kan det ha förekommit ett tolkningsfel av vad jag sagt.Ilmeisesti sanani ovat voineet antaa aihetta väärinkäsitykseen. Naturligt nog deltar inte längre PPE i många regeringar, vilket ger mig visst hopp.PPE ei ilmeisesti ole enää mukana monissakaan hallituksissa, ja se jättää minulle vähän toivoa.

Sanan ilmeisesti määritelmät

Esimerkit

 • Viralliset luvut ovat mitä ilmeisimmin vain murto-osa todellisista tartunnoista, sillä monissa maissa testi tehdään vain niille sairastuneille, jotka tarvitsevat sairaalahoitoa. (is.fi
 • Hän on ilmeisesti jo lähtenyt.
 • Hän ei ilmeisesti aio tulla.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja