ReseptitTV-ohjelmatViihdeHoroskooppiBlogitTietovisatVaihtoautot

Sanan innokas käännös suomi-ruotsi

  • ivrigJag är en mycket ivrig förespråkare för Michel Barniers förslag.Olen Michel Barnierin ehdotuksen innokas tukija. ALDE-gruppen är ivrig att påskynda arbetet på försvarsområdet.ALDE-ryhmä on innokas painamaan kaasua puolustuksen alalla. Jag är ivrig att diskutera båda dessa meddelanden med er under de kommande veckorna, och ser fram emot att göra det.Olen innokas keskustelemaan näistä molemmista kanssanne tulevina viikkoina ja odotan sitä.
  • angelägen
    Det är en beslutsam regering som är angelägen om att leva upp till sina löften.Hallitus on päättäväinen ja innokas toimimaan lupaustensa mukaisesti. Å andra sidan är man i Zagreb tydligt angelägen om integration med det euro-atlantiska samfundet.Toisaalta Kroatian hallitus on ilmeisen innokas yhdentymään euroatlanttiseen yhteisöön. Som tjeckisk medborgare misstänker jag att den EU-skeptiska tjeckiska regeringen inte är så angelägen om att göra det.Tšekin tasavallan kansalaisena epäilen, että euroskeptinen hallituksemme ei ole kovin innokas tätä tekemään.
  • entusiastiskFru ordförande! Jag kan inte vara lika entusiastisk som de föregående talarna.Arvoisa rouva puhemies, en voi olla niin innokas kuin edelliset puhujat. Lukasjenko är en entusiastisk hockeysupporter precis som Vitrysslands medborgare.Lukashenko on innokas jääkiekkofani, ja niin ovat myös Valko-Venäjän kansalaiset. Slutligen vill jag tacka föredraganden som var strålande, mycket passionerad, entusiastisk och kompetent.Lopuksi haluan kiittää esittelijää, joka oli suurenmoinen: hyvin intohimoinen, innokas ja osaava.
  • hängiven
  • omättligLars har en omättlig läslust

Sanan innokas määritelmät

  • jolla on paljon intoa

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja