HoroskooppiBlogitTV-ohjelmatTietovisatNauris.fiReseptitVaihtoautot

Sanan innostunut käännös suomi-ruotsi

  • entusiastisk
    När en sådan ägde rum om BSE, var han inte lika entusiastisk.Kun BSE-taudista tehtiin tutkimus, hän ei ollut yhtä innostunut. Men jag är mindre entusiastisk över att formalisera det...En ole siis kovinkaan innostunut muodollisesta... Rapporten är ganska entusiastisk, men vag när det gäller vissa åtgärders inverkan.Selonteon sävy oli varsin innostunut mutta epämääräinen, kun oli kyse joidenkin toimien vaikutuksesta.
  • upphetsad
  • upprymd
  • ivrig
    Inför denna inställning hos rådet förstår man att inte heller kommissionen var så ivrig att ta itu med ämnet.Kun neuvoston asenne oli tällainen, oli ymmärrettävää, että komissiokaan ei innostunut asian käsittelystä. Det är därför som vi gör det och därför som alla Europeiska unionens medlemsstater är väldigt ivriga att en sådan sak skall slutföras.Tämän takia neuvottelemme, ja tämän takia jokainen Euroopan unionin jäsenvaltio on erittäin innostunut tällaisen sopimuksen aikaansaamisesta. Han verkade väldigt ivrig – han satt sedan uppe hela natten och arbetade.
  • livad
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja