TV-ohjelmatBlogitHoroskooppiReseptitVaihtoautotViihdeTietovisat

Sanan isku käännös suomi-ruotsi

 • slagen
  Det är ett hårt slag för EU:s integration - ett som vi knappast behövde.Tämä on kova isku Euroopan yhdentymiselle - isku, jota tuskin tarvitsemme. Denna var den tredje attacken av detta slag under de senaste veckorna.Tämä isku oli kolmas tällainen isku viime viikkojen aikana. En sådan katastrof är ett kraftigt slag mot vilket land som helst.Se on huomattava isku mille tahansa maalle.
 • huggett
 • stöten
  En mycket fin stöt av ryssen.
 • accenten
  Vilken stavelse tar accenten i det ordet?Han talade med en lätt fransk accent.Du har glömt accenten över e:et.
 • anslagett
  Anslaget i actionfilmen visade en fartfylld biljakt.
 • chocken
  Jag ansåg att en chock i den finansiella verksamheten var orealistisk och att det inte var någon mening att utföra tester på den finansiella verksamheten i detta skede.Se katsoi, että pankkitoimintaan liittyviä tase-eriä koskeva isku olisi epärealistinen, eikä näin ollen ollut mielekästä toteuttaa testejä pankkitoimintaan liittyvistä tase-eristä tuossa vaiheessa. På Irland offentliggjorde företaget Dell förra helgen att de omlokaliserar 2 000 arbetstillfällen, vilket kom som en chock för människorna i de västra och mellanvästra delarna av Irland.Dellin viime viikonloppuna Irlannissa tekemä ilmoitus 2000 työpaikan siirtämisestä oli isku vasten Irlannin keski- ja länsiosien työyhteisöjä. Enligt ett motsatt scenario som har föreslagits av bankmyndigheten EBA, förutses en betydlig chock när det gäller statsskuldens prissvängningar och kostnader för dess finansiering.Pankkiviranomaisen ehdottamassa kielteisessä ennusteessa nähdään huomattava isku valtionvelan hintavaihtelujen ja sen rahoittamisen kustannusten muodossa.
 • dragett
  Ditt senaste drag hotar min kung.Hennes son sa att gick hemifrån vid åttadraget
 • skrällen
  Han gick tillbaka in i sin borg och stängde ståldörren bakom sig med en metallisk skräll.Många bra hästar med och jag hoppas på en utdelningshöjande skräll som hjälper mig att nå de 13 extra jackpottmiljonerna.Och visst, det är ingen större skräll att det är just Margareta som fått jobbet.
 • snyting
  Den kinesiska valutainterventionen kan komma att ge västerländska exportbolag en snyting.
 • taktslagett

Katso myös

tv ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja