ViihdeTV-ohjelmatReseptitTietovisatVaihtoautotHoroskooppiBlogit

Sanan järjestely käännös suomi-ruotsi

  • anordningEuron är inte bara en teknisk anordning: Den är kanske EU:s viktigaste gemensamma politiska projekt.Euro ei ole pelkästään tekninen järjestely, vaan Euroopan unionin ehkä kaikkein tärkein yhteinen poliittinen projekti.
  • arrangemangenDetta är inte ett teoretiskt arrangemang.Tämä ei ole teoreettinen järjestely. Detta arrangemang kommer att ge fler arbetstillfällen.Tällainen järjestely lisää työpaikkoja. Det är ett frivilligt arrangemang; det är inte obligatoriskt.Se on vapaaehtoinen järjestely, ei pakollinen.
  • regleringenDet är verkligen på tiden att man hittar en reglering av detta viktiga område.On tosiaankin korkein aika löytää järjestely tällä tärkeällä alueella. Till sist, herr ordförande, vill jag upprepa att detta avtal inte är en fullständig reglering.Lopuksi, arvoisa puhemies, toistan, että tämä sopimus ei ole mikään täydellinen järjestely. Denna reglering är ett fribrev för tjuvskyttar och illegala djurhandlare.Tällainen järjestely merkitsee lupaa salametsästäjille ja laittoman eläinkaupan harjoittajille.
  • sorteringenSorteringen av ord i Wiktionarys kategorier bestäms efter så kallade nycklar.

Sanan järjestely määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja