TV-ohjelmatBlogitTietovisatViihdeHoroskooppiReseptitVaihtoautot

Sanan joustava käännös suomi-ruotsi

 • böjlig
 • elastik
 • elastisk
  Detta är inte en oändligt elastisk process.Tämä ei ole jatkuvasti joustava prosessi. Den elastiske islänningen är som bäst när han följsamt fångar in forwarden och ofta med en väl synkroniserad kroppsrörelse stöter bort bollen med ett högt ben. ([http://www.svd.se/sport/petur-svavade-som-pa-moln_140620.svd Pétur svävade som på moln]
 • flexibel
  Jag har varit flexibel på samma sätt som direktivet.Olen ollut joustava, aivan kuten direktiivikin on joustava. Pakten är tillräckligt flexibel som den är.Vakaussopimus on riittävän joustava nykyisellään. Det är en lyckad text: praktisk och flexibel.Se on hyvä teksti, käytännöllinen ja joustava.
 • smidig
  Herr ordförande, stabilitetspakten kommer att täppa till öppningarna mot en smidig budgetpolitik.Arvoisa puhemies, vakaussopimuksen tulee estää liian joustava talousarviopolitiikka. Den här smidiga dammsugaren är lätt att ta fram överallt.Trådlös teknik är en smidig lösning på sladdtrassel.
 • töjbar

Sanan joustava määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja