BlogitReseptitTV-ohjelmatHoroskooppiVaihtoautotViihdeTietovisat

Sanan juhlallinen käännös suomi-ruotsi

  • festligJag tror att medborgarna bara kommer att intressera sig för denna stadga om den är mer än en festlig proklamation.Uskon, että kansalaiset ovat kiinnostuneita tästä kirjasta vain, jos se on muutakin kuin pelkkä juhlallinen julkilausuma. festlig tillställning
  • högtidligDå håller man kanske en högtidlig debatt, ett tidsödande förfarande utan resultat.Käydään ehkä juhlallinen keskustelu, aikaa vievä menettely, joka ei johda mihinkään tuloksiin. Vi har haft en högtidlig dag här i dag: vi har firat Berlinmurens fall.Meillä on ollut tänään juhlallinen päivä: olemme muistaneet Berliinin muurin murtumista. Vi behöver verkligen den europeiska konstitutionen, och den europeiska stadga för mänskliga rättigheter som ingår i denna konstitution måste bli mer än bara en högtidlig förklaring.Tarvitsemme Euroopan perustuslakia, ja siihen sisältyvästä EU:n perusoikeuskirjasta on tultava muutakin kuin vain juhlallinen vakuutus.

Sanan juhlallinen määritelmät

Esimerkit

  • juhlallinen vastaanotto

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja