TV-ohjelmatTietovisatReseptitHoroskooppiViihdeBlogitVaihtoautot

Sanan julma käännös suomi-ruotsi

 • grym
  Saddam Hussein är en grym diktator.Saddam Hussein on julma diktaattori. Herr ordförande! Vardagen i Colombia är grym.Arvoisa puhemies, Kolumbian arki on julma. Europas historia är mycket grym i det hänseendet.Euroopan historia on hyvin julma tällä saralla.
 • avskyvärd
 • barbariskförfattare. - (PL) Herr talman! Sedan andra världskrigets slut har ingen annan konflikt varit så grym och barbarisk som den i Kongo.laatija. - (PL) Arvoisa puhemies, toisen maailmansodan jälkeen yksikään selkkaus ei ole ollut niin julma ja häikäilemätön kuin Kongon selkkaus. – Herr talman! Transport av levande djur över långa avstånd är en barbarisk hantering, och den bör upphöra.Arvoisa puhemies, elävien eläinten pitkänmatkan kuljetukset on julma käytäntö, joka olisi lopetettava. Moderniseringens ljus kan endast skina om det blir ett slut på de barbariska metoderna ur den dunkla historien.Modernisaatio voi onnistua vain, jos barbaariset käytännöt ja julma menneisyys jäävät taakse.
 • brutal
  Detta är en godtycklig, brutal och paranoid regim.Tämä on mielivaltainen, julma ja vainoharhainen järjestelmä. Men på det hela taget är det en brutal enpartidiktatur.Yleisesti se on kuitenkin julma yhden puolueen diktatuuri. Herr talman! Nordkorea är en brutal, hemlighetsfull kommunistdiktatur.Arvoisa puhemies, Pohjois-Korea on julma ja salaperäinen kommunistinen diktatuuri.
 • vild
  – Har ni vildsvin? – Nej, men vi kan ta ett vanligt och reta upp det /så att det blir vilt/.
 • vildsynt

Sanan julma määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja