VaihtoautotTV-ohjelmatHoroskooppiReseptitTietovisatBlogitViihde

Sanan juoma käännös suomi-ruotsi

  • drycken
    Jag skulle vilja avsluta med meningen: "Mat och dryck förenar kropp och själ."Haluaisin päättää sen lauseeseen: ruoka ja juoma yhdistävät ruumiin ja sielun. Vin är en naturlig dryck som framställs av druvor, och på det området tror jag att förbrukaren är informerad.Viini on luonnollinen juoma, joka on valmistettu rypäleistä, ja olen sitä mieltä, että kuluttajilla on siitä tietoa. Varje dryck har sina speciella egenskaper som skiljer den från andra drycker.Jokainen juoma on erittäin erikoislaatuinen ja eroaa koostumukseltaan muista.
  • drickaen
    Det enda man behöver göra är att köpa en dricka på en bensinmack och sedan köra därifrån.Teidän on vain ostettava huoltoasemalta juoma ja ajettava sitten pois. Han dricker för mycket.
  • en dryckVåra tyska vänner har nu också en dryck som de endast får producera under namnet ”Hüttentee”.Myös saksalaisilla ystävillämme on nykyään juoma, jonka valmistamiseen nimellä "Hüttentee" heillä on yksinoikeus. Det är frågan om att välja klass, och vi kan bara välja kvalitetsvin, inte en dryck som bara är ”skaplig”.Kyse on valinnoista, ja valintamme voi olla ainoastaan laatuviinit, ei mikä tahansa juoma.

Sanan juoma määritelmät

  • juotavaksi tarkoitettu neste, jota usein nautitaan ruoan yhteydessä

Esimerkit

  • Mitä juomaa saisi olla palanpainikkeeksi?
  • Vesi on erinomainen juoma nautittavaksi ruokailun yhteydessä.

Katso myös

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja