HoroskooppiReseptitViihdeBlogitTietovisatVaihtoautotTV-ohjelmat

Sanan käytävä käännös suomi-ruotsi

  • gången
    I Nederländerna är debatten om detta i full gång.Alankomaissa tästä käytävä keskustelu on täydessä vauhdissa. Gånggång har kommissionsledamoten sagt att handeln med Kina bör betraktas som en utmaning snarare än ett hot.Komission jäsen on jälleen kerran toistanut, että Kiinan kanssa käytävä kauppa on nähtävä pikemminkin haasteena kuin uhkana. Men än en gång, jag måste respektera den nationella myndighet med vilken jag skall genomföra förhandlingen.Sanon kuitenkin vielä kerran, että minun on otettava huomioon kansallinen viranomainen, jonka kanssa minun on käytävä näitä neuvotteluja.
  • korridoren
    I dag är denna korridor mer än en symbol - det är en skör men konkret verklighet.Tämä käytävä on nyt enemmän kuin symboli, se on haurasta mutta olemassa olevaa todellisuutta. För det är väl ingen som glömt bort vilken olycka den polska korridoren beredde oss.Tulisikin muistaa, millaista pahaa Puolan käytävä sai aikaan. Det är uppenbart att en säker korridor så snabbt som möjligt måste upprättas så att de här människorna kan återvända.On selvää, että turvallinen käytävä on saatava aikaan mahdollisimman pikaisesti näiden ihmisten paluuta varten.
  • passageenNu ser det ut som passagen Canfranc kommer att öppnas, men för närvarande finns det ingenting mer än dessa två passager.Nyt näyttäisi siltä, että Canfrancin käytävä toteutetaan, mutta toistaiseksi ei ole mitään muuta kuin nämä kaksi käytävää. De som konstruerar passagerarflygplan bör också se till att till exempel mittgångens bredd och toaletternas storlek är avpassade efter rörelsehindrade personers behov.Matkustajalentokoneet olisi lisäksi suunniteltava niin, että käytävä on riittävän leveä ja WC-tilat riittävän isot liikkumarajoitteisille matkustajille.

Sanan käytävä määritelmät

  • pääsyn mahdollistava kapeahko, pitkänomainen kulkutie tai kulkuväylä

Esimerkit

  • Lamellitalon lamellit on yhdistetty käytävillä.
  • Maanpinnalle ruokailemaan tulleet kastemadot pujahtavat häirittäessä maanalaiseen käytäväänsä.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja