TietovisatBlogitTV-ohjelmatReseptitViihdeHoroskooppiVaihtoautot

Sanan kaatopaikka käännös suomi-ruotsi

  • soptippen
    För några veckor sedan grävdes fältet upp av bulldozrar för att bli en kommunal soptipp.Muutama viikko sitten puskutraktorit alkoivat kaivaa alueella, ja paikalle on tarkoitus rakentaa kunnallinen kaatopaikka. Den låg en gång på den industriella revolutionens soptipp men står i dag beredd att utnyttja den informationsålder vi så snabbt, men tvetydigt, eftersträvar.Se oli aikaisemmin teollisuusvallankumouksen kaatopaikka, ja nyt se on valmiina hyötymään tietoaikakaudesta, jonka niin nopeasti mutta ristiriitaisin teoin pyrimme saavuttamaan.
  • avstjälpningsplats
    Det vi vill är att livsmedelsöverskottet eller avfallet ska användas för att det håller hög kvalitet, inte för att foderkedjan är en avstjälpningsplats - detta anser jag är viktigt.Haluamme, että ylijääneitä elintarvikkeita eli ruokajätettä käytetään hyvän laatunsa vuoksi, ei siksi, että eläinten rehuketju on ruokajätteen kaatopaikka. Mielestäni tämä on tärkeä näkökohta.
  • deponi
    Deponin måste täckas av ett slutlager för att förhindra att fibrerna sprids.Kaatopaikka on peitettävä myös sulkemisen jälkeen suojakerroksella, jotta kuituja ei pääse leviämään ilmaan. I Spanien finns det till exempel en mycket stor deponi som inte stängs förrän den är helt full, det kommer att ta tiotals år till.Esimerkiksi Espanjassa on eräs hyvin suuri kaatopaikka, joka suljetaan vasta sitten, kun se tulee aivan täyteen, mihin kuluu vielä muutamia kymmeniä vuosia.

Sanan kaatopaikka määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja