HoroskooppiReseptitTV-ohjelmatTietovisatVaihtoautotViihdeBlogit

Sanan kahdeksas käännös suomi-ruotsi

  • åttondeen
    Ansvarsfrihet 1999: sjätte, sjunde och åttonde Europeiska utvecklingsfonden (EUF)Vastuuvapaus: kuudes, seitsemäs ja kahdeksas EKR (1999) Min åttonde punkt riktar sig till rådet.Kahdeksas huomioni on suunnattu neuvostolle. Åttonde ramprogrammet behöver därför tillräcklig finansiering för framtiden.Kahdeksas puiteohjelma tarvitsee siis asianmukaisen rahoituksen tulevaisuudessa.
  • åttaen
    En av åtta irakier är flykting.Joka kahdeksas irakilainen on pakolainen. Det är millenniemål nummer åtta och om det åttonde målet uppnås kommer de andra målen att bli lättare att genomföra.Tämä on kahdeksas vuosituhattavoite, ja tämän kahdeksannen tavoitteen saavuttamisen myötä muut tavoitteet ovat hieman lähempänä toteutumistaan. Ingen kommunikationsstrategi kommer exempelvis att få folk att glömma att en på åtta arbetstagare i unionen är dömd till arbetslöshet, och många till fattigdom!Yksikään viestintästrategia ei voi peittää esimerkiksi sitä seikkaa, että unionissa joka kahdeksas työntekijä on tuomittu työttömyyteen ja monet köyhyyteen.
  • den, det, de åttonde

Sanan kahdeksas määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja