TietovisatViihdeReseptitBlogitTV-ohjelmatVaihtoautotHoroskooppi

Sanan kehittyä käännös suomi-ruotsi

 • arta sig
 • blomstraFörst nu finns det en chans för dem att utvecklas och blomstra.Vasta nyt niiden on mahdollista kehittyä ja menestyä. För att kvinnor skall kunna blomstra måste de kunna konkurrera och lyckas på samma sätt som männen.Jotta naiset voisivat kehittyä urallaan, heidän on voitava kilpailla ja menestyä samalla tavoin kuin miesten. Ett sådant tillhandahållande av offentliga tjänster utgör naturligtvis den grund på vilken självkänsla i industrin kan byggas, skapas, utveckla och blomstra.Tällainen julkisia palveluita koskeva rahoitus luo maaperän, jossa teollisuus voi kasvaa, kehittää, kehittyä ja kukoistaa.
 • utveckla sigSedan kan båda systemen utveckla sig i Spanien, bredvid varandra.Näin molemmat järjestelmät voivat kehittyä Espanjassa rinnakkain.
 • utvecklasBara på det sättet kan en olympisk anda alls utvecklas.Vain tällöin olympiahenki voi kehittyä. Och nu är det så att utvecklingsländerna behöver kapital för att utvecklas.Kehitysmaat tarvitsevat kuitenkin pääomia voidakseen kehittyä. Först nu finns det en chans för dem att utvecklas och blomstra.Vasta nyt niiden on mahdollista kehittyä ja menestyä.
 • växa framJag vill ha ett Europa där nya ekonomiska modeller har möjlighet att växa fram.Haluan EU:n, jossa voi kehittyä uusia talousmalleja. Ett välbalanserat informationssamhälle kan inte växa fram om det enbart är marknadsstyrt.Tasapainoinen tietoyhteiskunta ei voi kehittyä pelkästään markkinavetoisesti. Ett laglöst område som får växa fram på tröskeln till Europa är ett hot som vi beslutsamt och omedelbart bör bekämpa.Lain ulkopuolella oleva vyöhyke, jonka on annettu kehittyä Euroopan kynnykselle, on uhka, jota meidän olisi torjuttava päättäväisesti ja välittömästi.
 • växa uppDe har också rätt att växa upp till sunda vuxna, såväl till kropp som till själ.Myös heillä on oikeus kehittyä ja tulla terveiksi aikuisiksi niin sielultaan kuin ruumiiltaan. Jag växte upp i ett otroligt kreativt hem.När den avverkade skogen har vuxit upp igen är klimatnyttan visserligen större, medger forskarna.

Sanan kehittyä määritelmät

 • muuttua vähittäisten muutosten kautta
 • syntyä muista eliömuodoista

Esimerkit

 • Kannabikseen kehittyy nopeasti toleranssi.
 • Kehitysmaat ovat kehittyneet viime vuosina.
 • Linnut ovat kehittyneet dinosauruksista.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja