ReseptitBlogitViihdeHoroskooppiTV-ohjelmatVaihtoautotTietovisat

Sanan kesto käännös suomi-ruotsi

  • varaktighetenMen grunden är inte medlemskapets varaktighet eller längd.Lähtökohtana ei ole enää aika tai jäsenyyden kesto. Den ansåg att små belopp eller kort varaktighet inte är tillräckliga argument.Sieltä sanottiin, että pienet määrät tai lyhyt kesto eivät ole riittävän hyviä perusteluita. EPJUST har inledningsvis en varaktighet på 18 månader och finansieras genom stabilitetsinstrumentet, men det kan förlängas.Oikeusapuoperaation kesto on aluksi 18 kuukautta ja se rahoitetaan vakautusvälineestä, mutta sitä voidaan jatkaa.
  • längden
    Uppdragens längd varierar också.Toimeksiantojen kesto vaihtelee myös. Men grunden är inte medlemskapets varaktighet eller längd.Lähtökohtana ei ole enää aika tai jäsenyyden kesto. ERM-medlemskap får anses vara ett krav, men medlemskapets längd kan vara relativt kort.Jäsenyys ERM:ssä on vaatimuksena, mutta jäsenyyden kesto voi olla suhteellisen lyhyt.
  • tidslängdenGenom att reducera programmets tidslängd från fem till tre år, har finansieringen av detta på ett effektivt sätt skurits ned.Ohjelman rahoitusta on saatu tehokkaasti leikattua lyhentämällä ohjelman kesto viidestä kolmeen vuoteen.

Sanan kesto määritelmät

Esimerkit

  • –Mikä on elokuvan kesto? – Noin 90 minuuttia.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja