ReseptitViihdeHoroskooppiTV-ohjelmatBlogitTietovisatVaihtoautot

Sanan kielteinen käännös suomi-ruotsi

  • negativett
    För att sammanfatta: revisionsförklaringen är återigen negativ.Tiivistäen: tarkastuslausuma on jälleen kielteinen. Vi är fortfarande mycket negativt inställda.Näkemyksemme on edelleen voimakkaan kielteinen. Vi ser en mycket negativ utveckling.On käynnistetty hyvin kielteinen kehityskulku.
  • dålig
    Det är en missad chans och en dålig signal till medborgarna.Tämä on menetetty tilaisuus ja kielteinen signaali kansalaisille. Jag gläds åt att parlamentet blir alltmer federalistiskt - även om ordet för närvarande har en mycket dålig klang.Olen iloinen siitä, että parlamentista tulee yhä enemmän liittovaltion kannattaja, vaikka kyseisellä sanalla onkin nykyään erittäin kielteinen sivumerkitys. Vi behöver diskutera negativa stereotyper, och frågan om bristande jämlikhet mellan könen är central när det gäller dålig reklam, men det är inte den enda frågan.Kielteinen stereotypiointi on mainittava, ja sukupuolten eriarvoisuus on merkittävä tekijä huonossa mainonnassa, mutta se ei ole ainoa tekijä.
  • illa
    Det hade inte varit så illa trots allt om vi bara hade arbetat igenom det.Jos olisimme vieneet työn loppuun saakka, direktiivi ei olisi ollut lainkaan niin kielteinen asia. I synnerhet kunde jag inte hjälpa att ta illa vid mig av uppgifterna i punkt 8 och 9 som är potentiellt betungande för Portugal.Minua harmittavat erityisesti 8 ja 9 kohdissa esitetyt lausunnot, joilla saattaa olla kielteinen merkitys Portugalin kannalta.

Sanan kielteinen määritelmät

Katso myös

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja