Jääkiekon MMReseptitViihdeHoroskooppiTietovisatVaihtoautotTV-ohjelmatBlogit

Sanan kierrätys käännös suomi-ruotsi

  • återvinningen
    Vi vill dessutom att man möjliggör återvinning i större utsträckning.Haluamme lisäksi, että kierrätys tehdään mahdolliseksi nykyistä laajemmin. Återvinning, återanvändning och slutbehandling är inte billigt och inte gratis.Kierrätys, uudelleenkäyttö ja loppukäsittely ei ole halpaa eikä maksutonta. Vi måste nu se på de verkliga alternativen vad gäller att handskas med sopor: minskning, återanvändning, återvinning.Meidän on tarkasteltava todellisia jätehuollon vaihtoehtoja: jätteiden vähentäminen, uudelleenkäyttö, kierrätys.
  • återanvändningenÅtervinning, återanvändning och slutbehandling är inte billigt och inte gratis.Kierrätys, uudelleenkäyttö ja loppukäsittely ei ole halpaa eikä maksutonta. Vi måste nu se på de verkliga alternativen vad gäller att handskas med sopor: minskning, återanvändning, återvinning.Meidän on tarkasteltava todellisia jätehuollon vaihtoehtoja: jätteiden vähentäminen, uudelleenkäyttö, kierrätys. De åstadkommer inte några sätt att minska avfallsmängden: avfallssortering, återanvändning, återvinning.Hallitus ei esitä keinoja, joilla jätteiden määrää voitaisiin vähentää: erottelu, uudelleenkäyttö, kierrätys.

Sanan kierrätys määritelmät

  • materiaalin, esineen tai muun kulttuurillisen asian hyödyksi käyttö uudessa yhteydessä

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja