BlogitTV-ohjelmatTietovisatVaihtoautotHoroskooppiViihdeReseptit

Sanan kiinalainen käännös suomi-ruotsi

  • kinesenJa, denna kines var så desperat att hon sade att hon längtade efter Mao!Tämä kiinalainen oli niin epätoivoinen, että hän sanoi kaipaavansa Maoa! Brittan skulle kunna säga som sin berömda kollega: " om jag i dag var kines, skulle jag vara kommunist, eller national-fascist" , vilket är samma sak.Herra Brittan voisi sanoa maineikkaan kollegansa Churchillin tavoin: " Jos olisin tänään kiinalainen, olisin kommunisti tai olisin kansallismielinen fasisti" , mikä on sama asia.
  • kinesisk
    Zhou Enlai var ingen demokrat, utan en kinesisk patriot, och han öppnade sitt land mot omvärlden.Zhou Enlai ei ollut demokraatti, mutta hän oli kiinalainen isänmaan ystävä, joka vapautti kotimaansa. Gårdagens ”polske rörmokare” kommer i morgon att vara kinesisk eller pakistansk.Eilisen ”puolalainen putkimies” on huomenna kiinalainen tai pakistanilainen. Om vi inte vidtar den typen av åtgärder kommer en kinesisk ”flodvåg” att ödelägga Europas industri.Jos emme ryhdy tällaisiin toimiin, kiinalainen "tsunami" tulee ja hävittää Euroopan teollisuuden.
  • kinesiskaenI andra fall tränger den kinesiska importen och dess tillväxt undan importen från tredjeländer.Joissakin tapauksissa kiinalainen tuonti ja sen kasvu ovat vähentäneet kolmansista maista tulevaa tuontia. Den avgörande punkten här är att det kinesiska synsättet definitivt inte är förenligt med västerländska normer.Ratkaisevaa tässä on se, että kiinalainen lähestymistapa on täysin läntisten standardien vastainen. Vi står mitt i en kris, även om detta ords betydelse i dess kinesiska skrifttecken inte bara betyder stor fara utan också stora möjligheter.Olemme keskellä kriisiä, jonka kiinalainen kirjainmerkki tarkoittaa paitsi vaaraa, myös suurta mahdollisuutta.
  • kinaman
  • kinamat

Sanan kiinalainen määritelmät

Synonyymit

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja