BlogitHoroskooppiVaihtoautotTV-ohjelmatTietovisatReseptitViihde

Sanan kiinteistö käännös suomi-ruotsi

 • fastigheten
  Fastighets- och turistbranschen är de som drabbats särskilt hårt.Tämä on vaikuttanut erityisesti kiinteistö- ja matkailualaan. Vi kan inte förhindra att vänster- eller högerextremister lägger beslag på fastigheter som hyrs ut eller säljs.Jos kiinteistö on vuokrattavana tai myytävänä, me emme voi estää vasemmiston tai oikeiston ääriryhmiä hankkimasta sitä. Utskottet har också föreslagit, och utrikesutskottet upptagit, att det behövs effektiva och pålitliga system för fastighets- och företagsregistrering.Valiokunta on myös ehdottanut ja ulkoasiainvaliokunta ottanut käsiteltäväksi, että tarvitaan tehokkaita ja luotettavia järjestelmiä kiinteistö- ja yritysrekistereitä varten.
 • fast egendomen
  Lagstiftning om fast egendom verkar vara starkt knuten till markegendomen, platsen där egendomen är belägen.Kiinteistölainsäädäntö näyttää olevan tiiviisti kytköksissä maahan, paikkaan, jossa kiinteistö sijaitsee.
 • egendomen
  Lagstiftning om fast egendom verkar vara starkt knuten till markegendomen, platsen där egendomen är belägen.Kiinteistölainsäädäntö näyttää olevan tiiviisti kytköksissä maahan, paikkaan, jossa kiinteistö sijaitsee. Numer är det självklart att telefonen är var mans egendom.Föredraget handlade om mark som egendom respektive allmänning.
 • lokalen
  Vilken lokal kommer mötet att äga rum i?Ska vi äta middag hemma eller gå på lokal?Föreningens lokaler används olovligt.

Sanan kiinteistö määritelmät

Esimerkit

 • kiinteistöjen myynti ja vuokraus
 • Tämä kiinteistö puretaan ensi syksynä.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja