VaihtoautotReseptitViihdeBlogitHoroskooppiTietovisatTV-ohjelmat

Sanan kiistanalainen käännös suomi-ruotsi

 • omstridd
  Det här är en mycket omstridd fråga.Aihe on erittäin kiistanalainen. Planen är med all rätt omstridd och diskutabel.Suunnitelma on todella kiistelty ja kiistanalainen. Jag anser att detta - även om det understundom är en omstridd fråga inom de vänstra gruppernas hela spektrum - måste göras klart.Mielestäni tämä on tehtävä selväksi - siitä huolimatta, että asia on vasemmistoon kuuluvissa puolueryhmissä toistaiseksi kiistanalainen.
 • diskutabel
  Planen är med all rätt omstridd och diskutabel.Suunnitelma on todella kiistelty ja kiistanalainen. Den långdragna diskussionen i de europeiska organen visar hur diskutabel och känslig frågan är.Pitkät keskustelut EU:n elimissä osoittavat aiheen olevan kiistanalainen ja arkaluontoinen. Detta är dessutom beklagligt med tanke på att innehållet i kommissionens ståndpunkt är, i det här fallet som så ofta annars, helt ensidigt och diskutabelt.Vielä valitettavammaksi asian tekee nyt kuten usein muulloinkin se, että komission kanta on pohjimmiltaan täysin yksipuolinen ja kiistanalainen.
 • kontroversiell
  Denna åtgärd verkar vara mycket kontroversiell.Tämä lähestymistapa näyttää olevan erittäin kiistanalainen. Hon är, milt uttryckt, en kontroversiell person.Hän on vähintäänkin kiistanalainen henkilö. Konsten att klona djur är en kontroversiell vetenskaplig framgång.Eläinten kloonaaminen on kiistanalainen tieteellinen saavutus.
 • omtvistad
  Det är en ganska omtvistad fråga.Kysymys on melko kiistanalainen. Den konkreta innebörden av artikeln är omtvistad.Artiklan konkreettinen sisältö on kiistanalainen. Legitimiteten för båda de kandidater som gör anspråk på presidentposten är omtvistad.Molempien presidenttiehdokkaiden legitiimiys on kiistanalainen.

Sanan kiistanalainen määritelmät

Esimerkit

 • Tätä teoriaa pidetään kiistanalaisena.
 • Poliitikko turvautui varsin kiistanalaisiin väitteisiin.
 • Aihe on hyvin kiistanalainen ja tulenarka.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2020 Ilmainen Sanakirja