ViihdeHoroskooppiReseptitTV-ohjelmatVaihtoautotBlogitTietovisat

Sanan kiristää käännös suomi-ruotsi

  • avpressa
  • dra åtVi kan dra åt svångremmen utan att blunda för gemensamma utmaningar.Me voimme kiristää vyötä sulkematta silmiämme yhteisiltä haasteilta. Det är rätt tidpunkt för att dra åt svångremmen, för allvar och för att koncentrera sig på nödvändigheter.Nyt on aika kiristää vyötä, toimia vakavasti ja keskittyä välttämättömyyksiin. Å andra sidan får vi inte dra åt den rättsliga skruven så hårt att kolet förlorar sin internationella konkurrenskraft.Lainsäädännön ruuvia ei toisaalta pidä kiristää niin tiukalle, että kivihiili menettää kansainvälisen kilpailukykynsä.
  • pressa ut
  • spänna
  • utpressaFör det kan väl inte vara så att lagarna är till för att stoppa, förstöra och utpressa varandra?Eiväthän lait ole olemassa, jotta voimme estää, häiritä tai kiristää toisiamme. Vi måste varna för stormakternas försök att utpressa Förenta nationerna.Meidän on varoitettava siitä, että suurvallat saattavat kiristää Yhdistyneitä Kansakuntia. Kommissionen och rådet borde vara uppmärksamma: parlamentet kommer inte att låta sig utpressas i fråga om instrumentet för mänskliga rättigheter och demokrati.Komission ja neuvoston on syytä ottaa huomioon, ettei parlamenttia voi kiristää ihmisoikeus- ja demokratiavälineellä.

Sanan kiristää määritelmät

Esimerkit

  • Olette kiristäneet sopimuksen ehtoja merkittävästi.
  • Siksi hoitajakoulujen sisäänpääsyä halutaan kiristää.
  • Ammuskelutapaus kiristi USA:n ja Irakin välejä.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja