BlogitTietovisatVaihtoautotHoroskooppiReseptitTV-ohjelmatViihde

Sanan kivihiili käännös suomi-ruotsi

  • stenkolett
    Ett antal energikällor, till exempel naturgas, stenkol och elektricitet, har hittills varit undantagna från punktskatter.Jotkin energiatuotteet, kuten maakaasu, kivihiili ja sähkö, on vapautettu tähän saakka veroista. Fråga mig inte hur man ska ta ansvar för en bransch när tyskt stenkol trots subventioner är 200 mark per ton dyrare än stenkol som importerats från annat håll, inklusive fraktkostnader.Älkää kysykö minulta, kuinka teollisuus pystyy vastaamaan, jos tuista huolimatta Saksan kivihiili on tonnilta 200 Saksan markkaa kalliimpaa kuin mistä tahansa tuotu kivihiili rahtikuluineen. För det fjärde måste EU be om ursäkt och på nytt börja gynna stenkol och brunkol, eftersom det finns stora reserver och de är billiga.Neljänneksi EU:n on pyydettävä anteeksi ja palautettava suosioon kivihiili ja ruskohiili, koska hiiltä on runsaasti käytettävissä ja sen käyttö on edullista.
  • kolett
    Inhemskt kol kommer att ersättas av importerat kol.Kotimainen kivihiili korvataan tuontihiilellä. Det inhemska kolet är mycket miljövänligare än importerat kol.Kotimainen kivihiili on ympäristön kannalta huomattavasti kestävämpää kuin tuotu kivihiili. Kol är fortfarande en väsentlig del av den globala energimixen.Kivihiili säilyy olennaisena osana maailmanlaajuista energialähteiden valikoimaa.
  • kölen
    Man håller inte kurs utan köl.

Sanan kivihiili määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja