HoroskooppiBlogitTietovisatReseptitVaihtoautotNauris.fiTV-ohjelmat

Sanan konkreettinen käännös suomi-ruotsi

  • konkret
    Förslaget är mycket konkret till sin natur.Tämän ehdotuksen pitää olla hyvin konkreettinen. Grupperna för snabba ingripanden vid gränserna är en konkret åtgärd.Nopeat rajainterventioryhmät ovat konkreettinen vastaus. Detta är ett välkommet och konkret steg.Tämä on myönteinen ja konkreettinen askel.
  • påtaglig
    Den är påtaglig, ofta till och med synlig, och många gånger lättare att behandla.Se on konkreettinen, usein myös näkyvä ja sitä on helpompi hoitaa. Jag konstaterar dock att den inte är tillräckligt påtaglig och det kan den här handlingsplanen förbättra.Olen kuitenkin sitä mieltä, että suhde ei ole riittävän konkreettinen ja että tämä toimintasuunnitelma voi tuoda tilanteeseen parannusta. Att utestänga Vitryssland från det östra partnerskapet skulle verkligen vara en direkt och påtaglig sanktion mot regeringen.Valko-Venäjän erottaminen määräajaksi itäisestä kumppanuudesta olisi todellakin suora ja konkreettinen seuraamus hallitukselle.

Sanan konkreettinen määritelmät

Esimerkit

  • Kehittämisen konkreettinen tulos.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja