ViihdeVaihtoautotHoroskooppiBlogitTV-ohjelmatReseptitTietovisat

Sanan koskea käännös suomi-ruotsi

 • röraen
  Båda har hävdat att punkt 8.2 är ett paket och inte får röras.Molemmat ovat sitä mieltä, että 8 artiklan 2 kohta on kokonaisuus, eikä siihen pidä koskea. Denna reflektionsprocess pågår ständigt och borde röra oss alla.Tämä pohdintaprosessi on jatkuvaa ja sen pitäisi koskea meitä kaikkia. För israelerna fick ingen del av Jerusalem röras före Camp David.Israelin kanta oli Camp Davidiin asti, että mihinkään Jerusalemin osaan ei saanut koskea.
 • gälla
  Men det skall i så fall gälla alla produkter.Sen pitäisi kuitenkin koskea kaikkia tuotteita. Allmänna EU-regler skall i högre grad kunna gälla för de berörda sektorerna.Yleisten EU-sääntöjen pitää suuremmassa määrin koskea kyseessä olevia aloja. Jag anser att detta också måste gälla för andra länder.Mielestäni tämän asian täytyy koskea myös muita maita.
 • angåDen här informationen angår inte dig och därför får du inte ta del av den.
 • beröra
  Först och främst bör initiativen beröra all sorts innovation inom den offentliga och den privata sektorn.Ensinnäkin aloitteiden pitäisi koskea kaikentyyppisiä innovaatioita julkisella ja yksityisellä sektorilla. Parlamentets yttrande kan därför logiskt och även helt korrekt juridiskt sett endast beröra artikel 14.Tästä syystä parlamentin lausunto voi koskea ainoastaan 14 artiklaa, mikä on täysin loogista ja myös juridisesti aivan oikein. Ett sådant undantag kommer att behöva vara vederbörligen bestyrkt och skulle kunna beröra några prioriteringar som finansieras i enlighet med konvergensmålet.Poikkeukset on kuitenkin perusteltava asianmukaisesti, ja ne voisivat koskea joitakin lähentymistavoitteen perusteella rahoitettavia ensisijaisia tavoitteita.
 • gallaen
 • göra ontMin tandborste gjorde ont, så jag skaffade en ny.Det göront i mina fötter, och jag förstår inte varför.
 • ta påSelma tar på sig ett par mörka jeans.Ingen ville ta på sig dådet.Varför förlorade vi idag?!

Sanan koskea määritelmät

Esimerkit

 • Hän laski rauhassa koskea, kunnes syöksyi pää edellä rantakivikkoon
 • Koskin hänen selkäänsä, mutta hän ei reagoinut
 • Päähän koskee.
 • Asia ei koske sinua.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja