BlogitVaihtoautotTietovisatReseptitTV-ohjelmatViihdeHoroskooppi

Sanan kunnioitettava käännös suomi-ruotsi

  • respektabelÄven det är en respektabel organisation.Sekin on erittäin kunnioitettava järjestö. Det är en respektabel åsikt, men vi kan inte ta hänsyn till den.Se on hyvin kunnioitettava mielipide, jota ei kuitenkaan voida ottaa huomioon. Jag vill försäkra parlamentet om att detta, tvärtemot vad som sägs i den belgiska regeringens rapport, är en respektabel missionerande organisation.Haluan vakuuttaa parlamentille, että toisin kuin Belgian hallituksen kertomuksessa annetaan ymmärtää, se on kunnioitettava lähetysjärjestö.
  • aktningsvärdDet tycks vara en mycket aktningsvärd inställning till frågan från en särskild synpunkt.Tämä näyttäisi olevan hyvin kunnioitettava kanta asiaan yhdestä näkökulmasta katsottuna.
  • ärevördig
  • hedervärdOm så vore fallet skulle det måhända vara en hedervärd ambition.Mikäli näin olisi, ETTP saattaisi olla kunnioitettava tavoite. Jag anser att det vore en hedervärd handling om den här arbetsplatsen kunde räddas, inte bara för polackerna utan för hela EU.Uskon, että tämän työpaikan pelastaminen olisi kunnioitettava teko puolalaisten lisäksi myös Euroopan unionille. Jag betraktar Dalai Lama som en mycket hedervärd man och skulle känna mig mycket hedrad om han ville komma och tala i detta parlament.Mielestäni Dalai-lama on erittäin kunnioitettava henkilö, ja minusta olisi kunnia, jos hän tulisi puhumaan parlamenttiin.
  • lovvärdTanken bakom dessa synpunkter och krav är säkert lovvärd.Näiden näkemysten ja vaatimusten taustalla oleva ajatus on kunnioitettava. Det kan vara en lovvärd ambition att göra detta, men det är direkt felaktigt att införa en politisk ambition i en arbetsordning.Tämä voi olla kunnioitettava pyrkimys, mutta poliittisen tavoitteen sisällyttäminen työjärjestykseen on suoranainen virhe.
  • vördad

Sanan kunnioitettava määritelmät

Esimerkit

  • kunnioitettava suoritus

Katso myös

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja